tirsdag 20. november 2012

Strandløver på BodaBoda – 16 nov


Det er fredag, og det betyr studiedag eventuelt fridag eventuelt opplevAfrikadag. Vi har tross alt bare 7 måneder å oppleve hele Uganda på så vi fant det best å utnytte fredagen maksimalt. Vi startet dagen med en deilig og lang frokost i solsteken. Underveis kom det frem at; hva hadde vell vært bedre enn en skikkelig turistdag, en skikkelig stranddag. Jeg og Marie var veldig enige om hvor i all verden kunne vi vell fått konsentrert oss mer om lesing enn på stranden? Vi pakket solkrem og drøssevis med pensumbøker, jeg kan nevne ”målrettet liv”, ”makt og livsvilkår”, ”afrika en vakker dag”, dette var bare noen(Harald, jeg håper du leser dette). Videre har Marie gått til anskaffelse av en afrikansk matte. Den kan brukes til så mangt og var selvskreven på strandlisen. Vi trasket oppover mot taxien, Marie tok naturligvis matten på hodet.



Det var en fornøyelse å ligge på stranden i Entebbe, som er 1 time unna Kampala. Vi bestilte oss mat, men det ble en heller anstrengt opplevelse grunnet redsel for å bli pikket av stork. 




Da solen hadde gjort jobben for i dag måtte vi tenke på å komme oss hjemover. Vi bestemte at vi ville ha en luftig opplevelse hjem, dette resulterte i å sjarmere en boda sjåfør i senk, for så å kjøre boda den lange veien hjem. Underveis stoppet vi for å kjøpe en pineapple fanta, videre suste vi av gårde med glassfantaen. For å få stemningen maksimal var det bare å fyre på radio frekvensen på telefonen. Nå hadde vi det bra! 




Tiden gikk, solen gikk ned og vi hadde tilbrakt godt over en time på bodasetet. Det kjentes for å si det mildt. Dette er det vi kaller å utnytte studiedagen maksimalt. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar