onsdag 24. oktober 2012

Uke 42 - CHRISC


Uke 2 på jobb, og ukens tema er Teamwork. Jeg og Halvor skal denne uken lage ett opplegg med temaet teamwork. Dette var første uken vi skulle styre med klassene selv. Vi var spente på hvordan dette skulle gå. Her er de veldig opptatt av at en skal lære noe av alle lekene en leker, og de snakker veldig mye om hva en lærte etter hver lek. Dette er kanskje litt mer uvant for oss, hjemme er vi mest opptatt av effektivitet og at alle skal få leke på en gang.

                                         
                                          Teamwork - quiz
                                                       Her kreves det samarbeid
                                                        Halvor og Joseph
                                          Ivrige elever
                                          Swagga!
                                          Te-pause

 Tror det var noe galt med strømlinjene, så da kom det naturligvis fem menn med hjelm, en av dem fikset og de andre observerte

Vi får god hjelp av Joseph, som er gymlærer her på skolen. På torsdag hadde vi en quiz om teamwork. Her såg vi virkelig forskjell på organiseringen. Joseph ville ha en gruppe av gangen, mens resten skulle vente. Vi tenker av natur mer på effektivitet, og ville sende alle på ulike poster. Men dette er noe vi må føle oss frem på, vi kan ikke styre for mye i begynnelsen.
                                          St. Martins jenter
                                         På lærerrommet er alltid mange interessante samtaler
                                          Akrobatiker
                                                       Bønner
                                                        100 kg bønner
                                          Glede
                                         
                                            Camilla og luganda læreren

Vi kjøpte drops som premie til vinnerne, dette var stor stas. Og de delte gledelig, er det noe vi har å lære så er det å dele på det vi faktisk har! De har ikkje så mye, men det de har deler de med glede av. Det var flott å se hvordan de satte pris på så små ting.
Når vi nå har vært her i 2 uker begynner vi å få forhold til lærerne og får mer forståelse for hvordan ting henger sammen. Hvordan de har det på jobb, og hvordan ikke alt er like lett på hjemmebane. Vi begynner virkeig å føle fattigdommen på kroppen. Her på skolen er alle like, de har de samme uniformene. Guttene har grå og jentene lilla, men ingen vet hvordan de har det i det de går ut av skoleporten. Jeg føler meg heldig som får bli kjent med så mange flotte mennesker.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar